BrainBox Társasjáték - Első számok

VAN
Raktárkészlet:
BrainBox Társasjáték - Első számok
4 490 Ft

A BrainBox - Első számok egy szuper agytorna a legkisebb korosztály számára! A készségfejlesztő játék az óvodás korú gyermekeket ismerteti meg a számokkal játékos formában.

Minden egyes kártya tartós anyagból készült és kétoldalas. Az egyik oldalon 3 színes rajz látható, amelyek különböző mennyiségeket, vagy különböző számokat ábrázolnak. A másik oldalon csak a képek láthatóak, számok és mennyiségek már nem.

A játék menete: 1. Vegyél egy kártyát a pakli tetejéről! 2. Beszéljétek meg a gyerekekkel, mi látható a kártyán! 3. Fordítsátok meg a kártyát, és a gyerekek válaszoljanak a kártyán látható kérdésre! Aki helyesen válaszol, megtarthatja a kártyát.

A játék célja: Gyűjts össze annyi kártyát, amennyit csak tudsz!

A játékkal a gyerekek úgy is játszhatnak, hogy a kártyán található képekről beszélnek, vagy történetet mondanak egy vagy több kép bevonásával. A doboz tartalma: 24 db kártya

Kellemes időtöltés, remek tanulási lehetőség! A játék tartalmaz minta kártyákat a másik két, ehhez a sorozathoz tartozó BrainBox termékből, az Első betűkből és az Első színekből. 


Adatok
Gyártó
Brainbox
Cikkszám
17-933
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!