NICI GREEN Wild Friends Tyson elefántcickány 20 cm plüss, fekvő

VAN
Raktárkészlet:
NICI GREEN Wild Friends Tyson elefántcickány 20 cm plüss, fekvő
4 390 Ft
Új barátok érkeztek a NICI játékműhelyéből, akik ráadásul az első különleges plüss figurák a német gyártótó új soroztából. A NICI Green plüss szériájának tömőanyaga 100 százalékban újrahasznosított műanyag, PET palackból készített RPET anyagból készültek, így nem csak a plüss figuráknak mutathatod ki a szeretetedet és a törődésedet, de az igazi szavanna és erdőlakóknak, hiszen ha őket választod az egész bolygót, az ő élőhelyeiket is óvod. A környezettudatos plüss család első tagjai a Wild Friends vadon élő barátok.

A NICI plüssök elkísérhetnek az oviba, játszhatnak veled otthon, és éjszaka az esti mese után vigyázhatnak rád, amíg te szundítasz egy nagyot reggelig, hogy aztán újra folytatódjon a játék.

Ki lehet ez a furcsa különös lény? A teste buci, a lábai kurták, hosszú az orra, a farkincája vékony, kész frizurája van, és nagyon-nagyon kérlelőn pillant felfelé, hogy a kezedbe vedd. Vizsgáld meg tüzetesen a NICI GREEN Wild Friends Tyson elefántcickány 20 cm plüss fekvő figurát, és légy az új pajtása!

Fedezz fel még több plüss figurát a kínálatunkban, és lelj új barátokra bennük!
Adatok
Gyártó
Nici
Cikkszám
17-2461
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!