Orchard Toys Old McDonald bingó

VAN
Raktárkészlet:
Orchard Toys Old McDonald bingó
Orchard Toys Old McDonald bingó
Orchard Toys Old McDonald bingó
Orchard Toys Old McDonald bingó
6 990 Ft
Segíts Old MacDonaldnak a farm körüli munkában! Válaszd ki kedvenc farmjelenetedet, majd gyűjtsd össze a hozzá párosítható kártyákat. De nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltad, mert a kártyák le vannak fordítva, így szükség lesz a memóriádra is, hogy Te legyél az első, akinek sikerült a teljes farmot összeállítania. Utánozzátok közösen az asztalról felhúzott lapokon lévő állatok hangját, hogy még mókásabb legyen a játék!
Részletek
Ez a bájos, 4 különféle farmjelenetet ábrázoló Orchard társasjáték magas minőségű, kiváló és tartós kartonlapokból készült, amit könnyedén lehet tisztítani is. Az egyes farmtáblák élénk, vibráló színekkel, mozgalmas jelenetekkel mozgatják meg a legkisebbek fantáziáját is.

Tanárok által tesztelve!
A gyerekek játékon keresztül tanulnak, és mi elköteleztük magunkat olyan játékok kifejlesztésében, melyek tökéletes egyensúlyban tartják a szórakozást és a tanulást.
Ez egy igazán szórakoztató párosító és memória játék fiatalabb gyermekek számára, mely fejleszti a párosító képességet és a memóriát, ösztönzi a megfigyelőképességet és támogatja a képzelőerő fejlődését.

A játék tartalma:
- 4 db játéktábla
- 24 farm kártya
- 4 farmer kártya
- 1 használati útmutató

2-6 éves korosztály számára
2-4 játékos részére

A társasjáték legalább 80%-ban újrahasznosított anyagból készült.
Adatok
Gyártó
Old Toys
Cikkszám
17-1927
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!