Timba Niki Sarokszekrény - Borostyán

Rendelhető
Timba Niki Sarokszekrény - Borostyán
RRP: 109 990 Ft 

Ez a forgalmazó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

105 990 Ft
A komplett babaszoba fontos eleme a szekrény.
A babának ahogy nő, egyre több ruhája, játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre. Bútorcsaládunk legnagyobb terméke, mely képes a szobák kihasználatlan sarokrészét egy pillanat alatt praktikus szekrénnyé átalakítani.
Akasztós és polcos részekkel egyaránt rendelkezik, így páratlan mennyiségű gyermekholmi tárolására képes.
Az ajtók gázcsillapítású, önzáródó pántokkal felszereltek.
A szekrény a termékcsalád többi bútoraihoz a faltól elhúzva illeszthető össze.
A szekrény 3 db polcot és 1 db vállfatartó rudat tartalmaz gyárilag. A kép csak illusztráció!
Részletek
Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap
Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.
Élek és sarkok:
Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek él zárásra, melyek a hagyományos él fóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melyek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.
Szerelvények:
A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinkhez használt szerelvények mindegyike megbízható, magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.
Becsapódás gátló, önbehúzós ajtók: Az ajtók magas minőségű fékes kivető pántokkal vannak ellátva. Ezért az ajtó becsukásakor nem csapódik be, hanem záródás előtt lefékez és lassan hang nélkül húzza be magát. Ez a rendszer amellett, hogy hangtalan, megakadályozza a gyermeke ujjának becsípődését is.
Adatok
Gyártó
Timba
Cikkszám
timba_niki_sarokszekreny
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!