PLAY-DOH AIR CLAY LEVEGŐRE SZÁRADÓ GYURMA - Édességek

VAN
Raktárkészlet:
PLAY-DOH AIR CLAY LEVEGŐRE SZÁRADÓ GYURMA  - Édességek
2 690 Ft
Ez a hihetetlen Play-Doh Air Clay termékcsalád, amely nagyszerű módja annak, hogy megmutassák kreatív oldalukat. A levegőre száradó gyurma lehetőséget biztosít, hogy alkotásokat a gyerekek megőrizhessék, vagy akár elajándékozzák.

A készlet 6 különböző színű Play-Doh Air Clay-t tartalmaz, amelyek segítségével mindenféle fantasztikus alkotást készíthetnek. A benne lévő formával édes finomságokat készíthetnek, például mézeskalácsot, sütiket, cukorkát, csokoládét és még sok minden mást.

A dobozban minden megtalálható, amire szükség van a saját Play-Doh sütemény és édességbolt elkészítéséhez.

– 6 színű gyurma
– vágóeszköz
– forma

A kellemes színű és illatú gyurmák segítségével kiválóan megformázható számos mókás alakzat, és más Play Doh Air Clay gyurmakészletekkel is kombinálható. Természetes alapanyagok felhasználásával készült.

A gyurmázás a gyerekek egyik legkedveltebb alkotó tevékenysége, melyet már egészen kis kortól játszhatnak. A Play Doh gyurmák nem tartalmaznak egészségre ártalmas összetevőket és puhák, hogy a kisebbek is könnyedén formázni tudják. A kreatív játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége, térlátása, kreativitása.
Adatok
Gyártó
Play-Doh
Cikkszám
17-2353
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!