My Firts NICI Winter Icaak pingvin 25 cm

VAN
Raktárkészlet:
My Firts NICI Winter Icaak pingvin 25 cm
8 990 Ft
Megérkeztek a téli napok sztárjai a NICI játékműhelyéből, ráadásul néhány gondosan felöltözött déli barát is csatlakozik hozzájuk! A NICI Winter plüssök igényes munkával, a legbolyhosabb plüssből készültek, pihe-puha tapintásuk azonban nem csak a téli napon csábít egy-egy baráti ölelésre.
A NICI plüssök elkísérhetnek az oviba, játszhatnak veled otthon, és éjszaka az esti mese után vigyázhatnak rád, amíg te szundítasz egy nagyot reggelig, hogy mikor ismét felkel a nap, újra folytatódjon a játék.
Van egy kis pingvin, aki messze délről, a kies afrikai Szahara sivatagon, Kongó dzsungeljein és a szavannákon is túlról, egészen a déli Antarktisz jeges partjairól érkezett ide, hogy új barátra leljen. Ismerkedj meg a NICI Winter Icaak pingvin 25 cm plüss figurával, kinek tollai szürkék, a hasa és a pofija fehér, csőre és lábai narancssárgák, szemei nagyok, a haja pedig cuki kócos.
Fedezz fel még több plüss figurát a kínálatunkban, és lelj új barátokra bennük! Ismerd meg a többi NICI Winter plüss állatot is, hiszen egy aranyos sarki róka, egy nagy szemű kiselefánt és egy puha orrú kisegér is játszani szeretne veled, néhányuk az innivalódat is melegen tartja, ha már hűvös szelek járnak.
Adatok
Gyártó
My Firts NICI
Cikkszám
17-2119
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!