Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz

Rendelhető
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
Timba Kloé 2 Fiókos kombinált gyermekágy, Krém-fűz
RRP: 118 690 Ft 

Ez a forgalmazó által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

112 990 Ft
Kombinált kiságyunk megfelelő választás kisebb babaszobák berendezése során, mivel kombinálja a klasszikus rácsos kiságyat a pelenkázószekrénnyel, ám jóval kisebb helyet foglal el, mint a két bútor külön. A kiságyon a pelenkázószekrény a szobához alkalmazkodva jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhető. A terméken található fiókok nem rendelkeznek fogantyúkkal mivel nyomásra nyílnak és záródnak.

Heverővé és éjjeliszekrénnyé alakítható

A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A kiságyból az oldalrácsok eltávolítása után, és a pelenkázószekrény leemelésével, egy ifjúsági heverőt és egy éjjeli szekrényt kapunk. Az kiságy könnyedén átalakítható, nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.

Megfelelőség
A kiságy teljes körűen megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A kiságy mérete: 98 x 179 x 65 cm
A kiságy matrac mérete: 60 x 120 cm
A heverő matrac mérete: 60 x 172 cm
A pelenkázólap mérete: 61 x 50 cm

A termék összsúlya: 69 kg

Gyártási idő: 4-6 hét

A hozzá illő 61 x 50 cm-es pelenkázólapot és 60 x 120-as matracot a weboldalon megtudja vásárolni.

*A képek csupán illusztrációk
*A képen látható matrac és pelenkázólap nem része a terméknek
*A pelenkázószekrény fiókjainak belseje fehér színből készült
Részletek
Anyaga
Tömör- gőzölt bükkfa és színtartó felületű laminált bútorlap.

Felülete
Bükkfa elemink felülete kizárólag vizes bázisú természetbarát anyagokkal kezelt. Felületeit először egy szállekötő és alapozó anyaggal, ezt követően egy fedő, majd egy speciális vizes bázisú lakk réteggel kezeljük. Ezen többrétegű behatás által az átlagosnál egy jóval magasabb védelmet, tartósságot valamint élettartamot tudunk elérni a kezelt fa felületén. Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Tisztításuk ennek köszönhetően gyors, egyszerű és biztonságos.

Élek és sarkok
Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során Ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a bútor nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

Fekvőfelület
A kiságy fekvőfelülete speciális előfeszített, bükkfa rugókkal van ellátva, mely gyermeke ugrálásakor és elesésekor tompítja az ütődést. A fa rugók közti hézagolás nagyon jó átszellőzést biztosít bármilyen ágybetét használatával.
A fekvőfelület 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelső pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának a babához, addig a gyermek növekedésének megfelelően a fekvőfelület a későbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhető.

Kivehető pálcás oldalrács
Az oldalrácsok tömör, gőzölt bükkfából készülnek és 2 darab kivehető pálcával vannak ellátva, melyek segítségével a megfelelő korban lehetővé válik a gyermeke önálló ki-és bejárása a kiságyba. Mivel a Timba kiságyak oldalrácsai kemény bükkfából készülnek és gyermekbarát, egészségre ártalmatlan anyagokkal vannak felületkezelve ezért nem szükséges rágásvédőt helyezni az oldalrácsainkra.

Ívelt bükkfalábakkal
A kiságy ívelt bükkfa lábakon áll, amik letisztult modern külsőt kölcsönöznek a terméknek és lehetővé teszik a kiságy alatti rész egyszerű takarítását.
Adatok
Gyártó
Timba
Cikkszám
timba_kloe_2f_krf
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!