Milton Kombi Sterilizáló - Lila

-61%
VAN
Raktárkészlet:
Milton Kombi Sterilizáló - Lila
Milton Kombi Sterilizáló - Lila
Milton Kombi Sterilizáló - Lila
Milton Kombi Sterilizáló - Lila
Milton Kombi Sterilizáló - Lila
Milton Kombi Sterilizáló - Lila
9 990 Ft
3 890 Ft
Kezdete: 2022.05.26   A készlet erejéig!

Hideg- vagy melegvizes cumisterilizálás?

A Milton Kombi Sterilizálóval szabadon választhatsz. Használhatod Milton Sterilizáló folyadékkal vagy -egyedi szelepének köszönhetően- akár a mikróban is. Így 2 perc alatt fertőtlenítheted cumisüvegeid.


Hideg vizes alkalmazásTisztítás:Mossa el az üvegeket, cumikat és a tartozékokat meleg, szappanos vízzel. Távolítsa el a tejszármazékokat. Majd mossa le bő vízzel.Készítse elő a MILTON folyadékot:Töltse meg a Milton Combit 5 liter vízzel a szintjelzőig.

Adjon hozzá 1 darab Milton Sterilizáló tablettát vagy 1 kupakkal a Milton Sterilizáló folyadékból (30ml).Helyezzük a folyadékba az eszközöket:Mossa meg a kezét

Merítse a tárgyakat az oldatba teljesen, hogy eltávolodjanak a buborékok

A fedél rácsavarásakor győződjön meg arról, hogy az összes terméket ellepi a folyadék

Rácsavaráskor nyomja le a szellőző nyílást, ha az kinyílik

A termékek 15 perc alatt használatra készek

Vegye ki a termékeket és rázza le a felesleges folyadékot. Nem szükséges lemosni.

Cserélje ki a folyadékot 24 óránként.FONTOS: A Milton Combi kizárólag a Milton tablettához és folyadékhoz lett kifejlesztve. Más gyártmányú tabletta vagy folyadék károsíthatja a készüléket.Tudta?A hideg vízes sterilizálásnál a tárgyakat benne hagyhatja a folyadékban addig amíg nem használja. Így sterilen tarthatja akár 24 óráig is. A tárgyakat akár 1 napon keresztül is bent tarthatjuk a folyadékban.Mikrohullámú sütőben való alkalmazásTisztítás:Mossa el az üvegeket, cumikat és a tartozékokat meleg, szappanos vízzel. Távolítsa el a tejszármazékokat. Majd mossa le bő vízzel.

Tegyen 200 ml vizet a Milton Kombi aljába. Tegye bele a darabokat aljjal felfelé fordítva.FONTOS: A készülék nem fog helyesen működni, ha nem megfelelő mennyiségű folyadékot töltünk bele. Használhatja a cumis üveget a 200 ml pontos kimérésére


Adatok
Gyártó
Milton
Cikkszám
413-972
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!