Athomer Propolis Orrspray 150 ml

VAN
Raktárkészlet:
Athomer Propolis Orrspray 150 ml
2 490 Ft

Az ATHOMER PROPOLISZOS ORRSPRAY az első, Görög tengerből származó, steril izotóniás tengervíz. Gyártása és csomagolása a PHARMACOSMETIC-DIAFARM laboratóriumaiban történik szigorú előírásoknak megfelelő analízisek mellett. A PHARMACOSMETIC – DIAFARM laboratóriumai Thermi/Thessaloniki-ban vannak és rendelkeznek a Nemzeti Orvosi Szervezet által kiadott, az Európai Gyógyszeripar követelményeire vonatkozó tanúsítvánnyal. A vállalat természetes összetételű gyógyszeripari termékeket készít, importál és forgalmaz. “I kategóriás orvosi eszköz” –ként az Európai Unió országaiban való forgalmazáshoz szükséges, a Görög Egészségügyi Minisztérium által kiadott CE regisztrációval rendelkeznek/ CE 0653/

 


Az új és előrehaladott technológiával végzett előállítási módszer következtében a Mount Athos környékéről nyert tengervíz nyomelelmei, semmi változást nem szenvednek. 

Az ATHOMER PROPOLIS ORRSPRAY a leghatékonyabban segíti az orrjáratot elzáró kellemetlen, tapadó váladék kiürítését. Ily módon megakadályozza az orr-fül-gége fertőzés, bronchitis és más légzési zavarok kialakulását. Főleg azok számára javasolt, akik krónikus légzési problémával küszködnek, dohányzóknak és különösen szennyezett, vagy poros levegőben dolgozóknak. Nátha esetén fellépő orrdugulás megszüntetéséhez nélkülözhetetlen. Különösen ajánlott terhesség alatt, babáknak, gyerekeknek,felnőtteknek, akik hosszabb távon nem használhatnak más jellegű orrcseppet.

Használható önállóan, vagy más orrdugulást elhárító gyógyszerrel párhuzamosan. Kiváló minőségű, teljesen tiszta Propolisz tartalma miatt a készítménynek kombinált terápiás hatása van, mivel gátolja a vírus fertőzőképességét, fékezi a vírus terjedését és elősegíti a fertőzött szövetek regenerálódását, a kóros tünetek egyidejű csillapításával

Az ATHOMER előnyei:• A tengervíz a legtisztább Görög tengerből származik 

• Hajtógázt és tartósítószert nem tartalmaz

• Fertőtlenítő hatással rendelkezik

• Az orrnyálkahártya kiszáradásának folyamatát megakadályozza

• Gyógyítja az enyhébb irritációt, sérülést

• Nyugtatja az orrnyálkahártyát

• Adagoló, csepegtető pumpát tartalmaz, mely könnyen kezelhető és ártalmatlan a felhasználó számára

• Nem vált ki semmilyen allergiás reakciót

• Szinezőanyagot és festéket nem tartalmaz

• 150ml-es nagy családi kiszerelésű

• Kiváló minőségű propoliszt tartalmaz

• A termelés során a terméken folyamatos ellenőrző vizsgálatokat végeznek. 

• vírus szaporodásának csökkentésére,• . allergiás tünetek és rohamok megelőzésére,• . fertőzött szövetek regenerálására.

Összetétel:

Az ATHOMER steril izotonikus tengervíz, klór, kálcium, kálium, magnézium és nátrium tartalommal, plusz a propoliszban található értékes hatóanyagokkal. 

A tiszta propolisz, kimagaslóan hatékony elemekből áll.

Legfontosabb és legtömegesebb alkotórészei a flavonoidok. Jelentőségben a propolisz illóolajok csaknem azonosak a flavonoidokkal. További fontos hatóanyagok: kalkonok, terpén, vitaminok (B1, B2, B6, C, E, ), aminosavak, enzimek, ásványi elemek (K, Na, Mg, Al, P, Si, Va, Co, S, Ni, Zn).

Mi a Propolis:

A Propolis a méhek tömítő vagy ragasztóanyaga, amelyet a növények mézgás anyagából, a rügyek ragadós váladékából, fák kérgéből gyűjtenek.

A szaporodásra szolgált területek fertőtlenítésére használják. A propolis összetétele igencsak bonyolult. Többek között tartalmaz gyantát, balzsam anyagokat, viaszt, pollent, valamint illóolajakat.

Az orvostudomány a propolisz felhasználásával, bíztató eredményeket ért el a rákgyógyítás területén is.

A propolisz gyógyhatását az emberiség a legrégibb idők óta ismeri. Arisztotelész a "fák könnyének" nevezte, s használta a gyógyászatban.Az Athomer Propolis steril, izotónikus tengervíz és propolis kivonat keveréke. 

Az Athomer Propolis gyártására használt propolis két alapfolyamaton megy keresztül:

1 Viasz kivonása

2 Pollen eltávolítása a lehetséges allergiás tünetek megakadályozása céljából

Ezáltal, egy kiváló minőségő,teljesen tiszta Propolist nyerünk.

A propolisz főbb előnyei:

• görcsoldó és fájdalomcsillapító, - hatásos légcsőhurut és allergikus jellegű asztma esetében

• természetes antibiotikum és gyulladáscsökkentő, - megfázásos megbetegedések esetében (orrüreggyulladás, homloküreggyulladás, arcüreggyulladás, torokgyulladás, mandulagyulladás)

• vírus, baktérium és gombaölő, - például influenza és herpesz vírus ellen

• immunrendszer erősítő, - fokozza a szervezet védekező rendszerének hatékonyságát

A propolisz az ismert leghatékonyabb természetes antibiotikum. Jellemző rá a nagy antibakteriális hatás.

Csíraölő képessége folytán a legfontosabb szerepe a fertőtlenítés. Széles körben ismert gombaölő hatása is.

A propoliszban vannak olyan szerves vegyületek, a (szeszkviterpének lakton csoportjában), amelyek fájdalomcsillapító képesség tekintetében többszörösen felülmúlják a Novokaint.

Használati utasítás:• Az ATHOMER egy speciális adagolóval van ellátva, mely által könnyen szabályozható az adagolt mennyiség (hány adagot kell használni) és lehetővé teszi bármilyen pozícióban való használatát. Ajánlott napi négy alkalommal legalább 4 adagot juttatni mindkét orrfélbe.Ellenjavallat: semmi

Nemkívánt hatás: nincsTeljes mértékben ártalmatlan és nagyon hatékony.

Minden évszakban használható.

Minden korosztály számára ajánlott!Ne alkalmazza a készítményt a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén.Figyelmeztetés:A készítményt a körülvevő hőmérsékleten tároljuk.

A készítmény csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használható fel. Felbontás után, minőségét megőrzi 3-4 hónapig!

Gyermekektől tartsuk távol.


Adatok
Gyártó
Athomer
Cikkszám
404-14
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Raktáron
990 Ft
Raktáron
1 890 Ft
Raktáron
2 890 Ft
Raktáron
1 290 Ft
Raktáron
2 190 Ft
Raktáron
490 Ft
Raktáron
590 Ft
Raktáron
1 290 Ft
Raktáron
2 190 Ft
Raktáron
890 Ft
Raktáron
9 990 Ft
Raktáron
1 290 Ft
Raktáron
1 790 Ft
Raktáron
990 Ft
Raktáron
990 Ft
Raktáron
220 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!