Clevamama szoptatókendő és úti takaró 3 az 1-ben - Capri kék - 7525

Rendelésre
Clevamama szoptatókendő és úti takaró 3 az 1-ben - Capri kék - 7525
9 990 Ft

  • Stílusos szoptatókendő

  • Napvédő takaró autósüléshez/babahordozóhoz, hogy gyermeked árnyékban maradjon, de védje a széltől, hidegtől, és a szmogtól is.

  • Párnázott bevásárlókocsi üléstakaró csecsemőknek

  • Párnázott üléshuzat bevásárlókocsihoz gyermekeknekA 3 az 1-ben szoptatókendő és úti takaró rendkívül fontos utazási tartozék, mely sokoldalú kényelmet és használatot biztosít az újszülöttől a tipegő korig utazás közben is. Ez a praktikus termék elengedhetetlen tartozék minden anyuka részére a fejéshez, ha szoptatott babája mellett visszatér dolgozni!


1. A stílusos szoptatókendő funkció intim, bizalmas légkört biztosít a mama és a baba között a nyilvános helyen történő diszkrét szoptatáshoz.Használata: Nyisd szét a középső hajtókát és úgy húzd át a fejeden, hogy az hátra kerüljön. Ezután igazítsd a szükséges méretre.2. Napvédő takaró autósüléshez/babahordozóhoz funkcióHasználata: A hordozó fogantyú zárt helyzetében takard le az autósülést a takaróval, a hajtókát nyitva hagyva, hogy biztonságosan tudd fogni a fogantyút.  A takaró rövid időre lezárható: ehhez a hajtókát a fogantyú alá kell hajtani.  Hagyd nyitva a hajtókát a túlmelegedés elkerülése érdekében, különösen meleg időjárásnál. 3. Párnázott bevásárlókocsi üléstakaró csecsemőknek funkcióHasználata: Takard le a takaróval a bevásárlókocsiban lévő csecsemőülést, majd fűzd át a hevedert a felnyitható hajtóka oldalain és a fűzőlyukakon. 4. Párnázott üléshuzat bevásárlókocsihoz gyermekeknek funkcióHasználata: Takard le a takaróval a gyermekülést. Igazítsd a takarón lévő nyílást ahhoz a helyhez, ahol gyermeked lábai kilógnak a bevásárlókocsiból. A vissza-hajtott hajtóka az ülőkén kiegészítő párnaként fog szolgálni a baba számára.  Patentold a bevásárlókocsiban lévő ülés hátuljához. Fűzd át a biztonsági heveder szíját a kialakított lyukakon.  A felesleges anyag ráhajtható a bevásárlókocsi fogójára. 
  • A termék mindkét oldalával használható.

  • Mosógépben 30°-on mosható és szárítógépben szárítható.

  • Anyaga: 100% mikroszálas poliészter. 

  • Méret: 116 x 75 cm

  • Elérhető színek: capri kék, lime zöld és rózsaszín


Adatok
Gyártó
Clevamama
Cikkszám
294-177
Hasonló termékek
Raktáron
1 890 Ft
Raktáron
12 990 Ft
Rendelésre
4 590 Ft
Raktáron
9 990 Ft
ÚJ
Raktáron
5 290 Ft
Rendelésre
2 990 Ft
Raktáron
11 890 Ft
Raktáron
1 990 Ft
Rendelésre
2 690 Ft
Raktáron
6 990 Ft
Rendelésre
22 990 Ft
Rendelésre
10 990 Ft
Raktáron
2 290 Ft
Rendelésre
22 990 Ft
Raktáron
4 790 Ft
Rendelésre
7 690 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!