SYCOMORE ARTISSIMO UJJFESTÉS

VAN
Raktárkészlet:
SYCOMORE ARTISSIMO UJJFESTÉS
SYCOMORE ARTISSIMO UJJFESTÉS
SYCOMORE ARTISSIMO UJJFESTÉS
SYCOMORE ARTISSIMO UJJFESTÉS
8 990 Ft
Itt az idő, hogy felfedezd a kreatív oldalad! Mi érdekelhet vajon? Rajzolás? Festés? Varrás? Képkarc? Origami? Ügyes kezekkel számtalan szép kreatív díszt és ajándékot készíthetsz el, a Sycomore kreatív szettek pedig segítenek neked abban, hogy megismerd a különböző technikákat, praktikákat és elindulj a fejlődés útján, hogy egyre csodálatosabb alkotások készíthess el. Ötletet adnak, útmutatóval vezetnek végig a folyamatokon, és izgalmas, pihentető szórakozást nyújtanak.

A festészet a művészet egyik legismertebb ága, amit ismerünk. Mára már számos eszközt, formát, technikát magáévá tett. Nem szabad elfeledkezni a kezdetekről sem, hiszen az ecsetek sem önmaguktól születtek, első vonásokat ujjal tették meg egykor az emberek. Ez pedig egy remek kiindulópont a legkisebbeknek, hogy megismerkedjenek a festéssel.

Sycomore Artissimo Ujjfestés legkisebbeknek, már 18 hónapos kortól lehetőséget ad, hogy beszálljanak a festegetés mókájába. A doboz 5 izgalmas állatkás képet rejt, akik nagyon várják, hogy kiszínezzék őket. Nyuszi, bárány, csibe, cicus és kutyus szeretne összebarátkozni a gyerekekkel. A csomag öt festéket rejt, amit a gyerkőcök az állatokhoz párosíthatnak.

Izgalmas Sycomore Artissimo Ujjfestés csomag gyerekeknek már 1,5 éves kortól
5 kiszínezhető háztáji kedvenc
5 eltérő színű festék a készletben
Útmutató a csomagban
Ezt a Sycomore kreatív szettet 18 hónapos kortól ajánljuk.
Adatok
Gyártó
Sycomore
Cikkszám
17-2237
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!