Halilit Bébi xilofon

VAN
Raktárkészlet:
Halilit Bébi xilofon
Halilit Bébi xilofon
Halilit Bébi xilofon
Halilit Bébi xilofon
Halilit Bébi xilofon
Halilit Bébi xilofon
8 990 Ft
Izrael egyik legnevesebb hangszerekkel foglalkozó vállalkozása már a legkisebbek zenei érzékére is gondol. A Halilit gyermekjátékok egyszerre biztosítják a gyerekek készségfejlesztéséről és szórakoztatásáról. A hangszerek felfedezése kacajt csal a gyermekek arcára, javul a hallásérzékük, ritmusérzékük, kreativitásukat már nem csak a színes zsírkréták, filcek, és ceruzák megragadásával teljesíthetik ki.
A Halilit Xilofon megismerteti a gyerekeket a cimbalommal, amivel megismerhetik a különböző hangokat, hangskálákat. A bébi xilofon nyolc különböző harangjátékra emlékeztető hangot hallat az ütő érintésére. A kezdeti próbálkozások után szép lassan megjelenhetnek az ismétlődő dallamok, refrének, sőt, a legügyesebbek még az örökzöld „Boci boci tarka” mondókát is eljátszhatják a játék cimbalmon.
A játékot 1 éves kortól ajánljuk.
Itt az idő felkészülni a koncertre! Nézd meg a többi Halilit terméket is, segíts apróságodnak a hangszerek széles palettájának felfedezésében, hogy mire iskolás korba lép, megtalálja a saját kedvenc hangszerét, amin profi szinten folytathatja a zenei ismeretek elsajátítását, és élheti meg a zenealkotás örömét!
Adatok
Gyártó
Halilit
Cikkszám
17-2077
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!