Chicco Anti pangás Mellszívó

VAN
Raktárkészlet:
Chicco Anti pangás Mellszívó
2 890 Ft
Chicco Anti pangás mellszívó - Kevés maradványtej fejéséhez, illetve a tejcsatornák gyors kitisztításához, ellenőrzéséhez kiváló, hogy a bennmaradt tej ne okozhasson gyulladást és tejpangást.


Biztonságos szoptatás a gyors tejáramláshoz és a tej elapadása ellen. Hasznos a maradványtej eltávolítására, amikor a baba nem szívja ki az összes tejet a mellből.
Ütésálló műanyagból készült, tökéletesen illeszkedik a mellhez. A tejet a kis harang alakú tartály gyűjti össze.
20-25 évvel ezelőtt ennek a terméknek az elődje volt szinte az egyetlen mellszívó hazánkban, és ezért kevés, közepes és sok maradványtej fejéséhez is használták nagyon sokan. Gyakorlatilag bármennyi mennyiségű tej lefejhető vele, de közepes és sok tej fejéséhez már kaphatók korszerűbb mellszívók is, melyekhez cumisüveg is jár, és a szívás erőssége állítható.
Aki az Anti pangás mellszívót vásárolja meg szülés előtt, majd kiderül, hogy sok lefejhető teje van, ne dobja ki az Anti pangás mellszívót, mert a mellek gyors ellenőrzésére (maradt-e benne tej), vagy szoptatás előtt a tej megindítására és út közbeni fejés esetére kiváló.

Ha tejmegindításra használja: erre leginkább akkor lehet szükség, ha nagyon lassan indul el a tej, illetve másik eset a befelé forduló vagy lapos mellbimbó, mert a bimbót is kiemelheti az Anti pangás mellszívóval.

Adatok
Gyártó
Chicco
Cikkszám
268-1203
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!