Cangaroo Gentle Touch elektromos mellszívó

VAN
Raktárkészlet:
Cangaroo Gentle Touch elektromos mellszívó
22 990 Ft
Cangaroo Gentle Touch, elektormos mellszívó
A Cangaroo Gentle Touch elektromos mellszívó számos olyan funkciót nyújt, amelyeket az anyák szeretnek, több okból is tökéletes:
Puha szilikonpárnák biztosítják a teljes kényelmet.
Vezérlőegysége LCD kijelzős, könnyen beállíthatóak a különböző üzemmódok.
Az elektromos mellszívó választható szívóteljesítménnyel, szabályozható masszázsfunkcóval, puha, szilikon párnával, modern érintőkijelzős vezérlőegységgel rendelkezik
Az anyatej leszívására, összegyűjtésére, hogy a gyermekét el tudja látni, ha esetleg távol kell lennie, például amikor dolgozik.
Megakadályozza a mellek feszülését, amelyet a felgyülemlő nagy mennyiségű anyatej okozhat: Például ha sok az anyatej mennyisége illetve amikor a baba táplálkozási szokása megváltozik, mert egyre több szilárd táplálékot kezd fogyasztani.
A tejellátás fenntartására, ha átmenetileg fel kell függesztenie a szoptatást: például, ha az orvosi kezelés alatt áll és az, alkalmatlanná teheti a gyermek szoptatását.
A Cangaroo elektromos mellszívó a következő jellemzőkkel rendelkezik:
I. Masszázs funkció: Masszázs ciklus, ún. Stimuláció - 10 "előszívási" fokozat (szint) és 3 frekvencia szint. ("előszívási" masszírozási ciklus gyakorisága)
Így a felhasználó beállíthatja a legmegfelelőbb teljesítményt és stimulációs frekvenciát, a szívás erejének tartománya 7 és 16 kPa közötti, 70-90-szeres percenként.
II. Expressziós (szívási) ciklus - 15 sszívási fokozat (szint) 3 frekvencia szint.( szívási ciklus gyakorisága)
A felhasználó beállíthatja a legmegfelelőbb szívási teljesítményt és a fejés gyakoriságát, mivel szívás ereje 10 és 45 kPa között változik.
III. Csendes motor működés a diszkrécióhoz.
IV. Könnyű és könnyen szállítható, kis méretének köszhetően.
V. Könnyen tisztítható.
Az elektromos mellszívót felnőtt nők részére tervezték.
Adatok
Gyártó
Cangaroo
Cikkszám
248-465
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!