Bigjigs bulldózer vontatmány

VAN
Raktárkészlet:
Bigjigs bulldózer vontatmány
Bigjigs bulldózer vontatmány
Bigjigs bulldózer vontatmány
Bigjigs bulldózer vontatmány
Részletek
A vonatozásnál már csak az építkezés az izgalmasabb. A buldózerekre az építkezéseken van szükség. De hogyan kerülnek oda ezek a nagy, nehéz gépek? Nem az úton, hanem a síneken, hiszen rendelkezünk az ezek szállítására alkalmas vonattal! Egyszerű, a buldózer utazik, csak annyi a feladat, hogy a vonatot elirányítsuk az építkezéshez. A vontatáshoz speciális mágneses kapcsot tudunk használni, ez bármely Bigjigs mozdonnyal kompatibilis, a buldózer pedig leakasztható, ha a szállítás során bármi gond adódna, esetleg útközben meg kell állni egy másik építkezésen is. A gyerekek, különösképpen a fiúk számára nagyon fontos, hogy megértésék, hogyan működnek rajongott vonataik, buldózereik, traktoraik, autóik a gyakorlatban. A Bigjigs ebben is segít, játszva tanítja meg őket arra, hogyan zajlik a nagybetűs élet, hogyan jut el egy nagy buldózer, több vagonnyi autó a világ egyik pontjáról a másikra, hogyan tisztítunk mozdonyt és hogy lehetséges, hogy az a sok vonat nem ütközik egymásba. A több mint 2000 nagy gonddal és felelősséggel megtervezett Bigjigs kreatív fajáték fejleszti a gyerekeket, segít nekik az eligazodásban, a koncentrációban és néha oly’ bonyolult felnőtt élet megértésében is.
3 éves kor felett.
Hossz: 165mm.
A Bigjigs vasút egyike a legkomplexebb vasutaknak. Pályáink és kiegészítőink magas minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, megfelelnek az európai biztonsági előírásoknak.
A vonatozás nem csak a gyerekek kedvenc időtöltése, de fejlődésük szempontjából az egyik legfontosabb szerepjáték is. Nem mindegy, hogyan építik a sínt, nem mindegy, melyik elemet hova illesztik, hiszen ha nem tökéletes az alkotás, nem fog a vonat eljutni a célig. A Bigjigs küldetése éppen az, hogy a szórakoztatáson túl játszva fejlesszék a kicsiket. Bigjigs vasút minden eleme kompatibilis egymással, így szabadon variálhatóak a szettek, és sosem válik unalmassá a játék. A kisvonatok, mozdonyok, vonat-szettek, pályák és minden egyéb kiegészítő folyamatosan gyűjthető, így egy fő elemmel évekig eljátszanak a gyerekek, hiszen mindig érkezhet valami újdonság születésnapra, névnapra, karácsonyra. Bízza magát a Bigjigs közel 30 éves tapasztalatára, válasszon a legnépszerűbb kreatív fajáték márka több ezer terméke és kiegészítője közül.
Adatok
Gyártó
Bigjigs
Cikkszám
470-300
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!