Avent Puha harapásálló csőrös pohár 300 ml - kék

VAN
Raktárkészlet:
Avent Puha harapásálló csőrös pohár 300 ml - kék
Avent Puha harapásálló csőrös pohár 300 ml - kék
Avent Puha harapásálló csőrös pohár 300 ml - kék
Avent Puha harapásálló csőrös pohár 300 ml - kék
Részletek
Szivárgásmentes a felfordulás nélküli ivás érdekében
Harapásálló itatófej a fogfejlődés elősegítése érdekében
My Grippy itatófejes pohár
300 ml
9 hó+
1 db-os
Speciális szelep - szivárgásmentes használat
Semmi sem jobb egy jó kis kalandnál. Kérdezze csak meg gyermekét. Ez a szivárgásmentes csőrös pohár pedig maszatmentes ellátmányt biztosít a kalandokhoz. Az egyedi szelepnek köszönhetően a folyadék csak akkor folyik, ha gyermeke iszik, ezért nem kell aggódnia a kifolyó vagy kiömlő ital miatt. Ezt nem csak mi mondjuk: a megkérdezett anyák 91%-a is egyetért abban, hogy a pohár szivárgásmentes*
Puha, harapásálló itatófej a növekvő fogak érdekében
Ha a kényelmes, egyszerű ivásról van szó, a kicsiknek olyan itatófejre van szükségük, amely nemcsak kíméli az ínyeket, de ellen is áll a fejlődő fogaknak. A My Grippy csőrös pohár mindkét feltételnek megfelel - köszönhetően a harapásálló és mégis puha itatófejnek.
Kontúros forma és csúszásgátló textúra
Gyermeke pillanatokon belül magabiztos, önálló ivó lesz a pohár kényelmes fogásának köszönhetően. Kontúros formája és csúszásgátló textúrája a kis kezek számára is egyszerűvé teszi a pohár fogását.
Kevés elemből áll - egyszerű összeszerelni és tisztítani (mosogatógépben tisztítható)
A Philips Avent My Grippy itatófejes pohár csak néhány részből áll, így egyszerűen összeállítható. Higiéniás sapka tartozik hozzá, amely tisztán tartja az itatófejet, továbbá minden alkatrész mosogatógépben tisztítható.
BPA-mentes (0% BPA)
Mint minden csőrös poharunk, ez a pohár is BPA-mentes/0% BPA.
Kompatibilis a Philips Avent cumisüvegekkel és kupakokkal
A Philips Avent My Grippy csőrös pohár a Philips Avent Natural és a Classic+ üvegek termékcsaládjával is kompatibilis (kivéve az üvegből készült termékeket), valamint teljes pohárkínálatunkkal is (kivéve az Első Ivópoharat). Ez azt jelenti, hogy az elemeket cserélgetve tökéletes poharat készíthet, amely teljesen megfelel gyermeke egyéni fejlődési igényeinek.
Philips Avent poharaink követik gyermeke fejlődését
Az önálló ivás elsajátítása mérföldkő a gyermekek fejlődésében. Mi próbáljuk a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé tenni a szoptatásról csőrös pohárra való áttérést. Egészségügyi szakértők segítségével biztosítottuk, hogy minden cumisüvegünk és poharunk stimulálja és támogassa a gyerekek motoros készségét és ivóképességét. Akár cumit, akár puha vagy kemény csőrös poharat, akár szívószálat, akár 360°-os ivóperemet is használ gyermeke, biztos lehet benne, hogy az ivóeszköz az ő fejlődését figyelembe véve készült. Minden ivóeszközünk prémium minőségű és természetesen BPA-mentes/0% BPA.
Adatok
Gyártó
Avent
Cikkszám
371-770
Hasonló termékek
Raktáron
4 290 Ft
Raktáron
3 790 Ft
Raktáron
1 990 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!